Kaseko In Concert 2

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis van vele internationaal succesvolle nummers. Denk aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, Fun Masters en Orchestra Tropical. Kaseko in Concert ‘Twee’, uitgevoerd door een zestienmans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis.

Het concert wordt gepresenteerd door de Surinaamse comedian Clifton Braam. Met veel humor zal hij mooie herinneringen tot leven weten te brengen. Met topzangers als Bryan Muntslag, Patricia van Daal en Nato Grootfaam wordt dit een avond om je bij thuis te voelen.

Kaseko In Concert 2

In november 2015 speelde de eerste versie ‘Kaseko in Concert’ met veel succes in zeven Nederlandse theaters. Een vervolg mocht gewoonweg niet uitblijven, dus beschouw het als een gedenkwaardige start van een reeks nog gedenkwaardigere concerten.

‘Kaseko in Concert “Twee”’, uitgevoerd door een 16-mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980. Het concert wordt wederom gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor weet hij u helemaal thuis te laten voelen. Met topzangers als Bryan Muntslag, Patricia van Daal en Nato Grootfaam kan bovendien iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart ophalen.

Kaseko is één van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Denk aan de muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, ‘Kaseko in Concert’ is here to stay, een mooie jaarlijkse terugkerende traditie waarbij vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de présence geven.

Kaseko In Concert 2

De eerste versie van ‘Kaseko in Concert’ stond in het najaar van 2015 met veel succes in zeven Nederlandse theaters. Omdat de schouwburg werd verbouwd moest de band Utrecht overslaan. Met ‘Kaseko in Concert Twee’, staan zestien muzikanten in de vernieuwde Douwe Egbertszaal en maken een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980. Het concert wordt gepresenteerd door de Surinaamse comedian Clifton Braam. Hij brengt met humor vele herinneringen tot leven. Zangers als Bryan Muntslag, Patricia van Daal en Nato Grootfaam zorgen voor een topavond waarop iedere muziekliefhebber zijn hart kan ophalen.

Kaseko In Concert 2

Na het succes van het eerste Kaseko in Concert afgelopen seizoen in Almere, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Presentator en comedian Clifton Braam neemt u weer mee op een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980. Met topzangers zoals Bryan Muntslag, Patricia van Daal en Nato Grootfaam en een zestienkoppige band wordt dit opnieuw een feestelijke zondagmiddag om u bij thuis te voelen, waarbij uiteraard ook op culinair gebied van alles te beleven valt in KAF.